KONYA’DA FUTBULANS 2017 KURA ÇEKİMİ YAPILDI

21 Ağustos 2017 Pazartesi 17 : 08

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun organizasyonluğunda, Küçükçalık Sağlık Hizmetleri ve Medikal 2000 firmalarının katkıları ile


Şehit Muharrem Samur Stadı’nda düzenlenecek Konya Kamu-Özel Ambulans İşleten Sağlık Kurumlararası Futbol Turnuvası “FUTBULANS 2017” kura çekimi ile start aldı.

Turnuva ile ilgili kısa bir açıklama yapan Küçükçalık Sağlık Hizmetleri yetkilisi Dr. Adnan Küçükçalık; “Amacımız sporun evrenselliği ve kardeşlik ilkesinden hareket edilerek tam zamanlı çalışarak spor yapma imkanı bulamayan arkadaşlarımıza, öncelikle bedensel, zihinsel, psikolojik ve sosyalleşme adına katkıda bulunarak, boş vakitlerini spor alanlarında tüketmelerine yardımcı olmak için hazırlanmış bir organizasyondur.
FUTBULANS 2017 centilmenliğin ön planda tutulduğu bir etkinlik projesi olduğunu söyleyerek, sağlık kurumları, aralarındaki tatlı rekabetin dışında kesinlikle omuz omuza çalıştıkları bir konu var. Acil Sağlık Hizmeti denince de olmazsa olmazımız ambulanslarımız. Ambulanstan yola çıkarak birlikteliğimizi, kardeşliğimizi ifade etmek istedik. Diğer bir konu ise tüm spor müsabakalarında Sağlık Tedbir Hizmetinin önemine ve kalitesine dikkat çekmek olduğunu belirterek, katılımcı kurumlara teşekkür ediyor ve centilmence maçlar diliyorum.”  dedi.
 
Turnuvanın kura çekimi Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Karabacak ile kurum temsilcilerinin ve basının katılımıyla Bayır Diamond Otel’de gerçekleştirildi.
FUTBULANS 2017’ye katılan 12 sağlık kurumun kura çekimi sonrasında grupları şu şekilde oluştu;
 
A GRUBU; Umke, Akademi Meram Hastanesi, Meram Tıp Fakültesi, Numune Hastanesi
B GRUBU; Medova Hastanesi, 112 Acil, Anıt Hastanesi, Beyhekim Devlet Hastanesi
C GRUBU; Akademi Konya Hast., Medicana Hast., Büyükşehir Hast. ve Konya Eğt.Arş.Hast.
Turnuvaya katılan 12 kurum 4’erli üç gruba bölünerek önce grup maçlarını daha sonra tur maçlarını oynayacaktır. Turnuva sonunda yapılacak törende dereceye giren kurumlara; kupa, madalya, plaket ve çeşitli hediyeler takdim edilecektir.


Create Account



Log In Your Account