ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN AMATÖRLERE NAKDİ YARDIM

12 Eylül 2017 Salı 11 : 09

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 2017-2018 sezonu öncesi ASKF’ye üye kulüplere 200 bin TL’lik nakdi yardım yaptı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yardım çekinin tesliminde yaptığı açıklamada  “Göreve geldiğimizden bu güne kadar sporun ve sporcunun yanında olmaya çalıştık. İlimizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 2014 yılından bu yana yaklaşık 2 milyon TL’ye yakın nakdi yardımın yanı sıra spor malzemesi yardımı yaptık. Yeni sezon öncesi ASKF bünyesindeki amatör spor kulüplerine can suyu olacak 200 bin TL nakdi yardımda bulunduk. Bu yardımın bir kısmını bugün teslim etmiş bulunuyoruz. Çekimizi nakden hesaplarınıza yatırmak suretiyle sözümüzü tutmuş olacağız. Tüm amatör spor kulüplerimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yılmaz’a bu zamana kadar sunmuş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden ASKF Başkanı Mustafa Kılıç ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a amatör spor kulüplerimize yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Göreve geldiği günden bu güne kadar her zaman amatör spor kulüplerimize verdiği deste bizleri mutlu etmiştir. İnanıyorum ki bundan sonra da artarak devam edecek” dedi. 


Create Account



Log In Your Account