DENİZLİ ASKF'DE RESMİ İŞLEMLER ELEKTRONİK POSTA YOLUYLA YAPILACAK

12 Eylül 2017 Salı 11 : 09

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kulüplerle yaşanılan iletişim problemine modern teknoloji ile çözüm buldu.


Üye kulüplerin bir çoğunun faksı olmaması, gönderilen postaların zamanında ulaşmaması gibi problemlerden dolayı yaşanılan iletişim sorunu Denizli ASKF Elektronik Mail sistemi ile çözüme kavuştu.

www.denizliaskf.net adresi üzerinden bir mail platformu oluşturan federasyon yapılacak tüm tebliğ ve resmi işlemleri E-Posta yolu ile yapılmasına dair kulüplerden taahhütname aldı. Ayrıca kulüplere sistemi nasıl kullanacaklarına dair bilgilendirme yaptı.
108 kulübün tamamına oluşturulan mail adresleri ile kulüpler kendilerine yapılacak tüm tebliğleri buradan görebileceği gibi, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na ve Tertip Komitelerine yapacakları başvuru ve taleplerini de mail sistemi üzerinden gönderecekler. Ayrıca yine yöneticiler, antrenörler ve sporcular İl Disiplin Kuruluna gönderecek oldukları savunmalarını İl Disiplin Kurulu için oluşturulmuş olan mail adresine gönderecek.
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu uygulama ile kulüplerimizin modern teknolojiye ayak uydurmalarını, iletişim probleminin tamamen çözmeyi ve gereksiz kağıt israfını ortadan kaldırmayı hedefliyor.
 


Create Account



Log In Your Account