MALATYA ASKF 14’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

12 Eylül 2017 Salı 11 : 09

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14’ncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Seyfullah Özdemir, tek listeyle girdiği seçimde yeniden üç yıllığına Malatya ASKF başkanlığı görevine seçildi.


 Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesi Burak Karaca Eğitim Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, idareciler, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile delegeler katıldı.

      Gazeteci İbrahim Göçmen'in divan başkanlığını yaptığı Olağan Genel kurulda konuşan   MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya amatörüne gönül vermiş insanların çoğunluğunun katılımıyla kongrelerini gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Öyle zamanlardan geçtik, öyle yerleri gördük ki çok az insanla çok şaşalı genel kurul yapıldığını da biliyoruz ama ben genel kurulumuzda kulüp başkanlarımızı ve onların delegelerini gördüm. Sizlerle onur ve gurur duyuyorum. Sizlerle bu görevi paylaşmaktan zevk duyuyorum. Malatya amatörleri çok zor bir iş yapıyor. İnsana yapılan yatırım devletin ve hükümetlerin görevi olmasına rağmen bunu en iyi şekilde sizler yapıyorsunuz” dedi.
   Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Malatya amatörüne büyük destekler verdiğine dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Göreve geldiği günden bu yana amatörlere karınca kararınca yeterli mi değil ama bizlere destek veriyor. 300 Bin TL yakın bir malzeme yardımı yaptılar. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından dağıtımı yapılacak spor malzemeleri’nin Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’ın girişimleri sonucu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslimi yapıldı. Bir takım eksikler var, TFF Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi, Ankara’da bu eksiklerin giderilmesiyle ilgili bir çalışma yaptılar, sağ olsunlar en kısa sürede bu malzemeleri amatörlerimize dağıtacağız, Yardımlardan dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın BAK olmak üzere Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN’a ve Genel Başkanımız Ali DÜŞMEZ’e çok teşekkür ederim.” dedi.
   TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir’e görevinde başarılar dileyerek, amatör spor kulüplerinin gönüllü çalışan insanlara sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.
  Eserdi, Özdemir’in önemli bir görev üstlendiğini kaydederek, “Seyfullah başkan önemli çalışmalar yaptı. Bu işlerde profesyonel çalışan, nemalanan, maaş alanlar bu kadar ciddiyetle iş yapmıyor. Buranın hiçbir neması, ücreti, maaşı yok. Madalyası ya da kupası yok ama arkadaşlarımız burada amatörler adına fedakarlık yapıyorlar, sizlerin işini yapıyorlar” dedi.
 MASKF’nin 14’ncü Olağan Genel Kurulu’nda Seyfullah Özdemir başkanlığındaki MASKF yönetimi şu isimlerden oluşuyor:
“Kahraman Fırat, İbrahim Rıfat Türkmen, Aziz Yiğit, Adnan Fırat, Nurettin Uçar, Erol Akdeniz, Muharrem İçen, İsmet Biratlı, Sedat Turgut, Sedat Kayış, İbrahim Coşkun, Sezai Köroğlu, Erkan Van, Ergin Turan ve Cengiz Akay.”


Create Account



Log In Your Account