ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ VE BELEDİYE TARAFINDAN AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI

13 Eylül 2017 Çarşamba 14 : 09

İl Özel İdaresi ve Çorum Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine alınan malzemeler düzenlenen törenle dağıtıldı.


Tevfik Kış Spor Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine Vali Yardımcısı Alp Arslan Argun, Belediye Başkan Vekili ve Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Abdullah Dokgöz, ASKF Başkan Vekili Ahmet Aylar, Belediye Spor Müdürü Nadir Solak, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Hakem Komitesi Başkan Vekili Kahraman Ölçer ile kulüp idareci ve antrenörleri katıldılar.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Aylar malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada; “Öncelikli olarak amatörlere can veren ve geleneksel hale gelen malzeme desteğinden dolayı Vali, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdare Genel Sekreterine, tüm personeline ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür ederim.” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, “İl Özel İdaremiz ve bu yıl Çorum Belediyemizin de katkılarıyla alınan malzemeler büyük önem taşıyor. Sahada fiziksel başarıdan daha çok spor ahlakını çocuklara öğretmelerini istiyorum. Ben inanıyorum ki tüm antrenör ve idareci arkadaşlarımızda bu konuda duyarlı olacaklardır. Malzeme dağıtım törenine katılan tüm misafirlere çok teşekkür ediyor ve malzemeleri yeni sezonda sakatlıksız ve başarılı bir şekilde kullanmalarını diliyorum.” dedi.
Bu yıl İl Özel İdaresi tarafından 70 bin lira değerinde 30 kulübe 20’şer ayakkabı, tekmelik, tozluk ve ikişer kaleci eldiveni ile sekiz antrenman ve ikişer maç topu dağıtıldı.
Ayrıca Çorum Belediyesi tarafından 20’şer adet eşofman takımı 16 kulübe dağıtıldı.
Malzeme dağıtım töreni, Tevfik Kış Spor salonu bahçesinde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.


Create Account



Log In Your Account